Solsnu

 

Så da er vi nesten klare til jul. Juletreet er på plass, stjerne i vinduet, trerot på toppen av bokhylla, granbær(atsjo!) og kongler. Kongler i flere varianter. Kongerøkelse på oljebrenneren, og julegodter i kjøleskapet. Eneste jeg mangler er ingredienser til julemiddagen, og julehandling. Ellers er alt på plass tror jeg.

Muffins. Ja de hadde jeg glemt.

Knekkebrødene jeg laget denne gangen er fullstendig glutenfri. Jeg har brukt oppskriften fra bloggen naturlig livsstil. De kan lett lages med gluten også, da bare skifter man til vanlige havregryn. Jeg brukte kokosolje og hempfrø også, og halverte oppskriften. Det står 4 brett, men jeg fikk bare en bakeplate? Uansett ble de veldig gode, og jeg har knekkbrød i jula.

Julekulene jeg laget er i fra vegetarbloggen. Min mamma lager sånne hele tiden i forskjellige varianter, med det jeg tror en litt mer avansert oppskrift med både kokos og mynte. Men det her holdt for meg i første omgang. Tre ingredienser(kokosmasse, daddler og valnøtter), men helt utrolig mye smak. Jeg anbefaler mer kokos i, og små kuler. Ja og dobbel oppskrift, jeg spiste opp mine på en dag. Så nå har jeg laget mer.

Julestjerne til vinduet. Jeg husker første gangen vi var på utflukt til Steiner Skolen I Moss og fikk en omvisning der. Det var så fint over alt og i vinduet på fritidshjemmet der hang det små og store 3d stjerner i mange forskjellige farger. Etter det har jeg vurdert å finne en måte og lage de på, men ikke før for noen dager siden fant jeg en guide på The Magic Onions.

Rå konfekt i fin boks

 

 

En tanke om “Solsnu

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s